BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

March 10, 2010

~BESOK RESULT~

assalamualaikum w.b.t
disini saya rase sgt blank dan xtau nak mencoret hape sbnarnye...
tp saya ttap nak tulis jugak sdikit sbnyak sbab mngkin ntry ni akan jadik salah satu memory utk sy..
maybe bile saya dah bsar... saya baca balik post ni.. n trknang waktu2 dimana saya nak amik result utk keesokan harinye..
utk afiq khalid pada masa depan...
ape yg kau rase skarang ni agak aneh dan berbeza dari ape yg kau rase di hari2 biase...
kau rasa bingung n x brapa tension...
kau tkut sket sbb mak bpak nak tau result anak laki 1st diorang esok...
kau x yakin tp kau jgak x runsing...
kau steady skarang sbab kau dah sedia untuk hadapi ape yg org putih ckap "worst scene ever"
kau jgak x berape cuak sbab ape pon yg tertulis atas kertas esok., kau dah ckup bsyukur...
kau belum isi mnyak mtor hari ni sbab nak isi esok..
kau akan pergi dengan pok jat fatas (kawan kau dari skolah rndah smpai skolah mngah)
kau jugak tgah tgok nabil (raja lwak) wat lawak bodoh kat tv smbil gelak slow2...
kau blum dcide nak prgi mne lpas ni...

oh afiq khalid di mase depan....
igtlah saat2 ini dimana aku sedang tersenyum di depan komputer kerana terfikir macam mne hidup aku di mase depan...
klau kau berjaya,, jgn lupekan aku...
klau kau x berjaya..
jgan lupekan aku gak...
krana aku...
adalah kau disaat ini...
(kau tgok jam n tarikh...)
kau kire la brape lame dah kau hidup dari mase aku tulis ntry ni smpai kau sdg mmbace tu...
n aku x kesah sgt ape situasi kau skarang...
sbab ak tau..
kau adalah aku...
aku adalah kau...
jika aku mmpu tempuhi sgala kegagalan dan masalah aku buat mase skrg ni...
akan ku hempuk kau kalau kau cube menyerah...
n jangan kau lupe..
ak sntiasa tgok kau...
sbab ak cmburukan mase depan...
kerana mase depan itu mystery dan sntiasa akan jdik misteri...

oh afiq khalid di mase depan~~
bersyukurlah kpada Allah S.W.T kerana panjangkan umur kau utk mmbace ntry kau yg dah lpas ni...
dan ingatlah diriku...
walau sehebat mana dirimu atau selemah mana dirimu di waktu itu....
rendahkanlah dirimu serendah-rendahnya..
dan angkatlah cita2 mu setinggi2 nya..
kerana itu yg aku...
afiq khalid di masa sekarang mahukan dari mu...
oh diri ku di masa hadapan....

assalamualaikum w.b.t wahai diriku.....

P/s: kpada readers yg dihormati,, maafkan saya seandainya mmbuang masa tuan hamba.. saya skadar mnulis coretan utk diri saya di masa hadapan.... ^_^

2 comments:

inani said...

tak3..tak buang mase pon..nati kao dh tua..lau kao dh lupe @nyanyuk..akan ku tolong hempuk kao.hahha

~sTRAdIvarIuS orPHeUs~ said...

kah33~
klu kene alzheimer tuh camner?
ksian ak kna hmpuk~
hohoho~

Related Posts with Thumbnails